We brengen je op de hoogte.
Rick raakt!
In november heeft cultuurpartner RICK de certificering ‘Kwaliteit in beeld’ behaald. Het certificaat, verkregen na een grondige audit, bevestigt dat RICK als organisatie toekomstbestendig is en een positieve impact heeft op diverse doelgroepen.
Lees meer ...
Muziek is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van baby's en peuters. Ouders en begeleiders kunnen samen met hun kleintjes genieten van zingen, dansen, klappen en muziek maken. Op 15 en 23 januari starten er weer nieuwe groepen Muziek op schoot in Weert! Iets voor jou?
Meld je aan ...
Wat begon met een online ambitiegesprek over cultuureducatie op de basisschool in tijden van corona, mondde uit in een flinke boost op gebied van beeldende vorming. Het team van basisschool Dirk Hezius in Heeze werkt sinds 2021 via RICK samen met trainer Mieke Linssen om cultuureducatie een plek te geven in het basisonderwijs.
Lees het artikel ...
Zijn jouw kinderen graag creatief bezig? RICK organiseert donderdag 4 januari van 9.00 - 15.00 uur een inspirerende dag waar kinderen van 4 t/m 12 jaar actief en creatief bezig kunnen zijn. Tijdens deze Winterschool in de Kerstvakantie zijn er allerlei workshops muziek, dans, beeldend of theater in het thema 'Kunst, van een andere planeet?' Bij RICK is het nooit saai, maar heel spannend tijdens de donkere dagen.
Doe mee! ...
Wil je graag meer tijd voor jezelf? Of creatief bezig zijn en een nieuwe hobby ontdekken? Bij RICK kunnen kinderen en volwassenen hun hart ophalen met ruim 100 cursussen en workshops. Beleef diverse kunstdisciplines zelf met de Proefles 4-daagse van 16 t/m 19 januari 2024 in Budel. Vier dagen lang gratis proeflessen dans, muziek en beeldende kunst.
Meld je aan ...
We verheugen ons op alle feestdagen in het vooruitzicht. RICK is gesloten van maandag 25 december t/m 7 januari. We zien je na de vakantie graag weer vanaf maandag 8 januari in het nieuwe jaar!
 
 
fb   insta   yt   mail